T shirts bedrukken in Gouda

T-SHIRTS MET LOGO BEDRUKKEN IN GOUDA

T-shirts laat u bedrukken in Gouda

U wilt uw t-shirts laten bedrukken in Gouda? Dat kan want MijnBedrijfskledingPartner is gevestigd in Gouda en wij bedrukken veel promotionele kleding waaronder ook veel t-shirts voor bedrijven, scholen, organisaties , evenementen en particulieren uit Gouda en weide omgeving

Daarom is het handig als u in Gouda of omgeving bent gevestigd te kiezen voor een bedrijf bij u om de hoek en zodoende heel gemakkelijk via mail bij onze klantenservice of telefonisch 0182 517 242 of 06 29 251 532 bij MijnbedrijfskledingPartner een offerte of prijs voor bedrukte T-shirts of overig textiel aan kunt vragen. U kunt ook een kijkje nemen in onze PromoPartnerShop voor een uitgebreide collectie t-shirts die ook vanuit Gouda worden verstuurd MijnBedrijfskledingPartner levert T-shirts en overige promotionele of bedrijfskleding zeer snel en tegen voordelige prijzen.

mijnbedrijfskledingpartner - Gildan-t-shirt-bedrukt-3317-by-Mijn Bedrijfskleding Partner

Offerte/prijsaanvraag

Bij een offerte/prijsaanvraag ontvangt u van ons altijd een digitale drukproef, zodat u kunt zien hoe de T-shirts er uit komen te zien. Wij gaan de t-shirts in Gouda pas bedrukken als u helemaal 100% tevreden bent over de proefdruk en uw goedkeuring heeft gegeven. Het is bij MijnBedrijfskldingPartner mogelijk om t-shirts en overige kleding al vanaf 1 stuks te laten bedrukken. Bij kleine aantallen gaan wij uit van een bedrukking op basis van transfers aangezien u deze ook per stuk kunt bestellen bij aanvragen boven de 25 stuks dan bedrukken wij uw kleding op basis van zeefdruktransfers.

T-Shirts bedrukken met logo of bedrijfsnaam is een opvallende manier van reclame maken namens organisaties en instellingen. Op festivals zie je met regelmaat een T-shirt met logo of een opvallende reclame bedrukking voorbij komen, kortom, shirts met logo zijn niet weg te denken.

T-Shirts kunnen op verschillende posities bedrukt worden, waarvan de voorzijde en de achterzijde de meest voorkomende posities zijn. Maar er wordt ook wel eens een bedrukking op de mouw gevraagd. Ook bij MijnbedrijfskledingPartner uit Gouda is dat mogelijk. Geef het door aan onze medewerkers van de klantenservice en zij zorgen voor een gratis digitale drukproef, zodat u kunt zie hoe uw t-shirt er uit komt te zien. Zodoende worden uw t-shirts helemaal naar uw wens gemaakt. Wij proberen er een stijlvol product van te maken. Je kunt kiezen uit T-shirts met een v-hals of een ronde hals. Onze shirts hebben een goede kwaliteit en we verkopen ze tegen een scherpe prijs.

MijnbedrijfskledingPartner uit Gouda heeft een uitgebreide collectie T-shirts in diverse modellen, maten, merken en kleuren:

  • Stedman shirt Interlock ActiveDry
  • Lemon Soda shirt Crewneck cot/elast SS
  • Gildan shirt
  • Lemon Soda shirt Baseball SS

T-shirts bedrukken wij met logo of met een persoonlijke boodschap, dus kies vandaag nog uw favoriete t-shirt.
Indien u nog vragen hebt over T-shirts bedrukken met logo, neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij vertellen u alles over de druktechnieken die er mogelijk zijn om uw logo op een perfecte manier op uw t-shirt te krijgen. Neem vrijblijvend contact op via onze klantenservice via het contactformulier of bel met 0182 517 242 06 29 251 532, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19