Stageplaats on-line marketing & communicatie

mijnbedrijfskledingpartner - ames Harvest sportswear by Mijnbedrijfskledingpartner.jpg

Stageplaats online marketing/communicatie bij MijnbedrijfskledingPartner.

MijnBedrijfskledingPartner en andere labels is op zoek naar een stagiair met een passie voor online marketing, die de kans krijgt om van heel dichtbij mee te maken hoe je een bedrijf met verschillende websites en webshops runt.

In 2018 zijn wij van naam verandert en zijn er nieuwe websites en webshops gelanceerd. Op dit moment zijn we druk bezig om de juiste content op de sites te krijgen. Omdat we veel plannen hebben en we regelmatig handjes te kort komen, kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Zo moeten de websites regelmatig geoptimaliseerd worden. Er moet er een duidelijk social media plan zijn, facebook, linkdin, twitter om de zichtbaarheid van ons bedrijf te vergroten!

Wie zijn wij?
MijnPromotiePartner, is een zeer veelzijdig bedrijf met als klanten bedrijven, sportclubs, organisaties en consumenten.. Wij leveren promotieartikelen, promotiekleding, bedrijfskleding, sportkleding, merchandisingartikelen, vlaggen etc onder diverse labels. Via aanvragen vanuit de websites en via de webshops worden de order verwerkt. Daarnaast zijn wij lid van diverse platforms waar wij ook ons gezicht laten zien en zodoende onze contacten hebben en hier order proberen te verkrijgen.

Wat ga je doen?
Tijdens je stage draag je actief bij aan het optimaliseren van de websites door nieuwe producten online te plaatsen, teksten te schrijven en te ondersteunen in dagelijkse marketingwerkzaamheden. hierbij kun je denken aan:

  • Meewerken aan campagnes om meer traffic naar de website te krijgen door o.a. werken met nieuwsbrieven, social media en SEO optimalisatie
  • Verbeteren en onderhouden van de social media kanalen
  • Input leveren voor campagnes (social media, e-mail)
  • Ondersteunen bij het meten, analyseren en rapporteren van webanalytics, e-commerce en emailmarketing
  • voor de webshop: producten toevoegen, productomschrijvingen maken en voorraad bijhouden
  • meehelpen en meedenken met de dagelijkse werkzaamheden binnen MijnPromotiePartner
  • contacten met bedrijven, sportclubs en andere klanten onderhouden
  • opzetten van marketingacties
  • bijhouden van klantendatabases
  • diverse hand- en spandiensten

Wat bieden wij?

Zelfstandige functie, veel verantwoordelijkheid. Jij kunt het verschil maken, jouw bijdrage doet er toe.
Een echt kijkje in de keuken van een online onderneming
Flexibiliteit in werkdagen en tijden
Starten kan zo snel mogelijk, ook de stageperiode valt te bespreken.
Standplaats is Gouda en goed bereikbaar, zowel met OV als met auto.

En nu?
Dus, zoek jij een meewerkstage met ruimte voor eigen ontwikkeling en creativiteit?
Heb je de gevraagde kennis en ervaring in huis (HBO /MBO Marketing/communicatie) en vind je het leuk om in een klein team iets groots te maken? Neem dan contact met ons op en we gaan alle details verder bespreken

Wij zoeken: een enthousiaste stagiair(e) in de richting Marketing & communicatie die een goed commercieel gevoel heeft, zich in kan leven in de behoefte van de klant, gevoel heeft voor vormgeving en marketing, creatief is en van aanpakken weet.

MijnPromotiePartner is een jong en klein bedrijf waarbij het contact met de stagiair heel intensief is en waar je veel vrijheid krijgt om zelf idee├źn te bedenken en te ontwikkelen. Ben je enthousiast en past een stage bij MijnPromotiePartner binnen je opleiding stuur dan een mail en je CV naar arjanvink@mijnpromotiepartner.nl of neem telefonisch contact op met Arjan Vink tel 0182 517 242 of Mob. 06 29 251 532 dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19