Santino The Perfect Fit

mijnbedrijfskledingpartner - Santino Logo Home

Laat u verrassen door het assortiment van SANTINO

Santino heeft een rijke geschiedenis. Ruim 50 jaar geleden gestart als familiebedrijf Vespo en met de juiste ambities uitgegroeid tot een organisatie met een internationaal netwerk. De persoonlijke omgang met klanten, de kennis van onze medewerkers en de constante kwaliteit van onze producten staan aan de basis van onze jarenlange samenwerking met toonaangevende partijen. Ook de inkoopkantoren in de productielanden en onze eigen ontwerpstudio leveren hier een substantiële bijdrage aan. Onze ruime ervaring in de markt en ons uitgebreide en kwalitatief goede assortiment, maken dat Santino de best passende partner is op het gebied van textiel.
Elke situatie stelt andere eisen aan de kleding die je draagt. Het kledingstuk moet goed voelen, passen en vooral lekker zitten. Aan te passen en geschikt voor diverse omstandigheden. Uiteraard moet het er ook nog eens goed uit zien. Bij Santino vertalen we al deze condities naar onze producten.

ALTIJD HET BEST PASSENDE ANTWOORD

Elke situatie stelt andere eisen aan de kleding die je draagt. Soms moet het heel stoer zijn, op andere momenten juist stijlvol. Voor sommige kledingstukken is een lange levensduur van belang, andere worden slechts een enkele keer gebruikt. Omdat we meer kennis en ervaring hebben dan welke aanbieder dan ook, hebben we voor elke situatie het juiste product met specifieke kenmerken. Wat uw eisen en verwachtingen ook zijn, Santino heeft altijd het best passende antwoord.

BEST PASSENDE KLEDINGSTUK

Kleding is als een tweede huid. Het moet goed voelen, passen en vooral lekker zitten. Aan te passen op en geschikt voor diverse omstandigheden. Uiteraard moet het er ook nog eens goed uit zien. Al deze condities vertalen wij naar onze producten. Veel producten zijn beschikbaar voor dames en heren, in een breed scala aan maten. Zo bieden wij een compleet en uitstekend totaalpakket aan. Bovendien hebben wij een permanente voorraad liggen, waardoor u een grotere leverbetrouwbaarheid kunt garanderen.

BEST PASSENDE PARTNER

U bent op zoek naar een partner waar je op kunt vertrouwen? Een partner die je vragen begrijpt en bereid is om de juiste oplossing te vinden. Voor iedere situatie en voor alle omstandigheden. Wij vinden dat vanzelfsprekend en maken het voor jou zo gemakkelijk mogelijk om zaken te doen. We willen steeds beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten. Door een goede klantenservice en continue opvolging, wil Santino naast het garanderen van een goede kwaliteit, uitblinken in klanttevredenheid. Ook is het mogelijk om bij Santino uw kleding custom made te laten produceren. Lees hier meer over custom made van Santino

Wij blijven inspelen op innovatie en willen zo steeds vooruitstrevende en comfortabele bedrijfskleding en promotioneel textiel aanbieden.
In het Santino assortiment hebben we verschillende collecties. zoals: Jacks , Bodywarmers, sweatjacks, fleece, polo-shirts, t-shirts, sweatshirts, polosweater, Hi-Vis Line
Deze treft u aan oa in de catalogus van SANTINO.

Interesse in bedrijfskleding van Santino?
neem contact op met onze klantenservice@mijnbedrijfskledingpartner.nl of bel met 0182 517 242

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19