Regatta kleding

Regatta de nummer 1 in Outdoorkleding

Regatta, een toonaangevend outdoor merk

Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoor merk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoor kleding en schoeisel voor de gehele familie.

Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

Bij MijnBedrijfskledingPartner staat Regatta op nummer 1 merk in de U.K. als het gaat om outdoor kleding, en we hebben gebruik gemaakt van de meer dan 40 jaar ervaring en expertise die Regatta heeft opgebouwd in outdoor kleding om alle hardwerkende professionals warm, droog en comfortabel te houden, in welke weersomstandigheden u zich dan ook bevindt. Al onze kledinglijnen zijn ontwikkeld om bestand te zijn tegen alle omstandigheden en werkzaamheden in elke outdoor omgeving, van softshell jassen tot onverslijtbare broeken. Onze fluoriserende fleeces laten u opvallen op de belangrijkste momenten, en ons high performance waterdicht materiaal houdt regen op een afstand, zodat u verder kunt met uw werk.

Regatta kleding is getest om alles aan te kunnen wat een werkdag u kan bieden, zodat u veilig uw dag kunt afronden en vertrouwen heeft in de prestaties van de kwaliteitswerkkleding van Regatta, het hele jaar door. Onze hoogwaardige, waterdichte technologie maakt gebruik van Isotex-stoffen, welke waterdicht, winddicht en toch ademend zijn, om u droog en comfortabel te houden onder alle omstandigheden. MijnBedrijfskledingPartner plaats uw bedrijfslogo op uw werkkleding en maakt van uw Regatta werkkleding onderdeel van uw bedrijfslook of uw promotionele en stimulerende tools of cadeaus.

Meer weten over de collectie van Regatta? Neem een kijkje in onze catalogus met Regatta kleding of neem contact op met onze klantenservice

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19