Poloshirts van B & C

een ideale reclamedrager

mijnbedrijfskledingpartner - B-C-polos-by-Mijn Bedrijfskleding Partner

VANDAAG KAN HET POLOSHIRT WORDEN GEDRAGEN IN NAGENOEG ELKE OMGEVING waar hemd en das de plaats ruimen voor een open kraag. Van de traditionele polo- en tennisbanen tot de golfclub en kantoren, hebben de meeste industrieƫn het poloshirt gekozen voor hun uniformen.

Zo hoort het poloshirt thuis in een brede waaier van werkomgevingen, van ambachtslui tot massa retailers. Het laat zich gemakkelijk dragen met een lange broek of rok, met jeans of chino, met een werkbroek of joggingpak. Het poloshirt is veelzijdig en biedt zijn drager zowel comfort als een stijlvolle look, terwijl het als communicatiedrager uw merk of boodschap met een klassieke elegantie uitdraagt.

B & C polo's zorgen voor uw promotie

U wilt dat uw promotieteams opvallen, maar u wilt ook dat ze zich prettig voelen, zodat ze de beste prestaties kunnen leveren.

De B&C collectie bestaat uit een gamma polo's die speciaal werden ontworpen om in te spelen op de behoeften van deze actieve teams en die uw merk of boodschap een maximale zichtbaarheid bieden:

  • Comfortabele pasvorm en ergonomische snit
  • Stoffen van geweldige kwaliteit die heerlijk draagbaar zijn
  • Perfect voor het bedrukken en borduren
  • Ruime keuze aan modellen, kleuren en maten, passend bij uw merk
  • Consistente, bij elkaar passende kleuren binnen ons geheel assortiment
  • Blijvende consistentie in modellen en kleuren
  • B&C Duo Concept, passend bij elk team
  • Goede beschikbaarheid en snelle levering
  • Betaalbaar

Creƫer met behulp van het B&C PCM-systeem en de verschillende stijlen binnen het Safran-assortiment een consistente uniformlook voor uw team, ongeachte de functie van de teamleden binnen uw bedrijf.

Dankzij de B&C-kwaliteit mag u vrij uw kleur kiezen terwijl u er zeker van bent telkens opnieuw dezelfde tint te behouden, wasbeurt na wasbeurt.

Kies, dankzij ons uitgebreide aanbod aan B&C polo's 7 poloduo's uit voor de lente/zomer of herfst/winter met korte of lange mouwen, met bies, met of zonder borstzakje voor dames en heren om uw IDENTITEIT het hele jaar door uit te dragen, ongeacht de omstandigheid of het weer.

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW NL0794.97.299.B01