Merk: Printer

Printer Essentials

Essentials: een mix van 27 kledingstukken en kleuren

We hebben onze collectie van met kleur bijpassende kledij de naam Essentials gegeven. omdat deze term precies weergeeft wat de collectie inhoudt.
In dit concept is elk kledingstuk beschikbaar in minstens 7 krachtige kleuren: zwart, staalgrijs, wit, rood, marine, oceaanblauw en frisgroen. De meeste items zijn leverbaar in een dames en herenuitvoering . Ook is er een uitgebreide maten reeks voor de dames en de herenlijn . Voor de dames zijn de meest artikelen leverbaar in de maten XS t/.2Xl. Voor de heren zijn de maten S t/m maar liefst 5XL beschikbaar.
Als extra zijn de meeste modellen te personaliseren door te kiezen voor zippullers, knopen, trefkoorstoppers of nektape in een van de beschikbare kleuren. Zo kunt u elk kledingstuk passend maken bij uw eigen huisstijl van uw bedrijf of organisatie.. Meer weten over de essentials collectie? Neem een kijkje in de digitale catalogus om de gehele collectie te bekijken of mail naar klantenservice@mijnbedrijfskledingpartner.nl of bel naar 0182 517 242 of stuur een WhatsApp naar 06 29 251 532 voor meer informatie over de collectie van Active Wear

mijnbedrijfskledingpartner - Printer cover 2021

Prime Printer Active wear

mijnbedrijfskledingpartner - Printer Prime Cover 2021 by Mijnbedrijfskleding Partner

Printer Prime

Because we’re in for the long run

Wij geloven in kwaliteit. Waarom? Omdat het nog steeds de beste manier is om duurzame producten voor iedereen te garanderen. We stellen dan ook met veel trots onze gloednieuwe, bicolor collectie aan u voor: Printer Prime.

Als we zeggen kwaliteit bedoelen we KWALITEIT
Van de beste stof in hoge grammages tot een gedetailleerde afwerking. Over de Prime collectie is goed nagedacht! Dat zorgt ervoor dat we de kwaliteit écht kunnen garanderen. Bovendien is deze collectie circulair ontworpen, waardoor we de impact op het milieu sterk kunnen verminderen.

Als we zeggen voor iedereen bedoelen we VOOR IEDEREEN
We hebben onze lijn bewust modern ontworpen zodat hij door vrijwel elke industrietak gedragen kan worden. Een collectie voor iedereen betekent voor ons ook echt een collectie voor iedereen. Onze kledij is wasbaar op 60°C. Op die manier kan het wasgoed niet alleen vlekvrij, maar ook hygiënisch schoongemaakt worden. Bovendien kan onze Prime collectie in de droger op lage temperatuur (max. 60°C) en werd deze getest op industrieel wassen volgens de EN ISO 15797. Onze collectie is beschikbaar van XS tot 2XL voor dames en van S tot 5XL voor heren.

Als we zeggen duurzaam bedoelen we écht DUURZAAM
Bij het ontwikkelen van deze collectie werd er veel aandacht besteed aan duurzaamheid, dit aan de hand van LCA- berekeningen waarbij het waterverbruik werd verminderd en ook de CO2-uitstoot werd teruggedrongen. Elk kleding- stuk bestaat bovendien uit organisch katoen en/of gerecycleerd polyester. Organisch katoen is beter voor zowel bodem als lucht en verbruikt minder water en energie. Gerecycleerd polyester geeft een nieuwe duurzame bestemming aan PET-flessen. Maar we gaan verder dan dat, zelfs onze verpakkingen zijn composteerbaar: onze polybags zijn gemaakt van PLA, materiaal dat snel en veilig afgebroken wordt tot compost. Met Printer Prime kies je voor duurzame producten en vooral een duurzamere textielindustrie.

Meer weten over de Prime Active Wear collectie? Neem een kijkje in de digitale catalogus om de gehele collectie te bekijken of mail naar klantenservice@mijnbedrijfskledingpartner.nl of bel naar 0182 517 242 of stuur een WhatsApp naar 06 29 251 532 voor meer informatie over de collectie van Prime Active Wear

Printer Active wear

mijnbedrijfskledingpartner - Cover-printer-2020

De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje.

Meer weten over de Active Wear collectie? Neem een kijkje in de digitale catalogus om de gehele collectie te bekijken of mail naar klantenservice@mijnbedrijfskledingpartner.nl of bel naar 0182 517 242 of stuur een WhatsApp naar 06 29 251 532 voor meer informatie over de collectie van Prime Active Wear

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19