Merk: Cottover

Cottover Fairtrade kleding

Basiskleding van de hoogste kwaliteit

Cottover biedt een breed assortiment basiskleding in de hoogste kwaliteit. Het is comfortabel en kleurrijk, met een moderne pasvorm.
Cottover werkt voortdurend en actief aan duurzaamheid en stelt de hoogste eisen aan certificeringen op het gebied van milieu, gezondheid, arbeidsomstandigheden en kwaliteit.
Fairtrade is een internationaal merk dat de katoen in kleding certificeert en tegelijkertijd de armoede onder katoenboeren be- strijdt door middel van eerlijke handel. De katoenboeren krijgen voor hun katoen gegarandeerd een minimumprijs die de kosten van duurzame productie dekt.

GOTS-producten maken altijd gebruik van biologisch katoen en gerecycleerd polyester. GOTS stelt niet alleen hoge eisen aan materialen en kwaliteit, maar stelt ook milieu- en maatschappelijke eisen aan alle medewerkers van het ganse productieproces.

Het Nordic Ecolabel certificeert producten en houdt rekening met de milieubelasting in de hele levenscyclus - van grondstof tot gebruik.
Het Nordic Ecolabel stelt ook eisen aan werkomstandigheden, in overeenstemming met de International Labour Organization kernverdragen

OEKO-TEX is een internationaal certificeringssysteem voor textielgrondstoffen en kleding dat waarborgt dat het eindproduct geen gevaarlijke chemicaliƫn bevat. OEKO-TEX is een garantie dat het product voldoet aan REACH (de chemicaliƫnwetgeving van de EU).

De Collectie van CottoVer bestaat uit T shirts, Poloshirts, sweatshirts van 100 % fairtrade katoen en oxford shirts van 100 % ecologische Fairtrade katoen Interesse in de collectie van Cottover? neem een kijkje in de catalogus of bekijk de video
Ook in onze webshop Bedrijfskleding-Gouda treft u de diverse kleding van CottoVer aan. Meer interesse in de artikelen van CottoVer? Mail naar onze klantenservice of bel met 0182 517 242

141031_141032 - mijnbedrijfskledingpartner
Bekijk

Cottover blouses

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19