Merk: Clique

Clique bedrijfskleding

Promotiekleding van CLIQUE komt altijd van pas

Bij Clique vindt u de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. Het complete programma voor zowel dames, heren en kinderen is voor verschillende activiteiten en gelegenheden inzetbaar en is zeer ruim op voorraad.

Alle kleding van Clique is ontwikkeld vanuit één hoofddoel: het moet een goede drager zijn voor uw merk en uw boodschap. Dit houdt in dat de kleding gemaakt wordt van mooi materiaal wat op verschillende manier verdeeld kan worden.

Clique valt op door de kwaliteit die nodig is voor intensief gebruik in combinatie met aantrekkelijke prijzen in het midden segment. Het kleurenpalet van Clique geeft de gebruiker eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. De ruime maatboog en verschillende pasvormen voor dames, heren en kinderen zorgen ervoor dat iedereen in uw bedrijf of organisatie uw boodschap met trots kan dragen. Er kan zonder beperkingen gekozen worden voor één gezamenlijke look en de diverse kleuren kunnen aansluiten op uw huisstijl. MijnBedrijfskledingPartner kan u helpen om de juiste kleding van Clique voor de divers gelegenheden uitzoeken. Wij beiden de mogelijkheid tot het samenstellen van volledige outfits in dezelfde kleur, stijl en pasvorm.

Basic, Classic, Premium

De collecties van Clique zijn onder verdeeld in drie categorieën; Basic, Classic, Premium. Deze drie zijn opgebouwd uit verschillende artikelen die voldoen aan de verschillende wensen. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat de kleding mooi op elkaar aansluiten in zowel uitstraling, kwaliteit en kleur als prijsklasse. De kledingstukken worden tenslotte ook voor verschillende doeleinden ingezet. Klik op de catalogus om de uitgebreide collectie van Clique te bekijken. U kunt ook rechtstreeks de kleding bestellen in onze webshop: bedrijfskleding-gouda of in onze promopartershop.

Meer informatie over het merk clique en welke mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie zijn?

Neem dan contact op met onze klantenservice of bel met 0182 517 242

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19