Merk: B & C

OVER B&C

Een enkele missie ligt aan de grondslag van al onze activiteiten :
Het brengen van inspiratie en innovatie voor elk merk of bedrijfscommunicatie

23 JAAR ERVARING

1997 - Oprichting van het eerste volwaardig geïntegreerd Europees promotioneel kledingmerk

  • Hoofdzetel in België
  • Productie/sourcing kantoor in Azië

2007 - Overname door de Kwintet Group : Europees leider van bedrijfs- en promotionele kleding om de verbintenis tot groei en uitbreiding te verzekeren

2015 - Verandering van de aandeelhouders: lid van Fristads Kansas Group

2020 - B&C Collection is een toonaangevend merk en een Europese marktleider met een focus op constante uitbreidingsmogelijkheden

Kortom B & C heeft alles in huis om een serieuze speler te zijn binnen de bedrijfskleding en promotionele kleding>

In 2020 lanceert B&C Collection een geweldige sweatshirtcollectie van 16 NIEUWE stijlen met up-to-date designs, retail geïnspireerde kleuren, hoogwaardige details en buitengewone decoratieresultaten. En dat alles tegen ongelooflijk scherpe prijzen.

DE TOFFE & BEWUSTE ULTRABEDRUKBARE T-SHIRTS
De B&C Inspire lijn is een volledige collectie van modieuze T-shirts met een heerlijk zacht aanvoelen, van ringgesponnen biologisch katoen van superieure kwaliteit, met een opmerkelijke bedrukbaarheid, eigentijdse sierlijke pasvormen.

SUPERZACHT, ZEER GOED BEDRUKBAAR EN NONCHALANT
B&C's triblend T-shirts, gemaakt van gekamd en ringgesponnen katoen, premium polyester en viscose, zijn ultrazacht en perfect casual. Triblend is geschikt voor prachtige gemengde looks en in effen tinten biedt het u de zachtheid en voordelen van een Triblend zonder getextureerd effect.

#BASICTSHIRT #RINGGESPONNEN #BESTEBEDRUKBAARHEID #SCHITTEREND
Wanneer waarde essentieel is, maar u het ook eenvoudig wilt houden, zijn de B&C Exact T-shirts van B&C ideaal voor u. Deze lijn is geheel van 100% ringgesponnen katoengaren gemaakt, waarbij de kwaliteit en kwaliteitscontrole geen moment uit het oog wordt verloren.

HOOGPRESTERENDE 3-LAAGSE SOFTSHELL JASSEN
De kracht van de B&C Softshell jassen schuilt in hun 3-laagse Softshell stof met een waterafstotend, winddicht en ademend membraan dat zowel met de binnen- als de buitenlaag is verlijmd. Het voordeel: geen verschuiving tussen de verschillende lagen van de stof wat zorgt voor minder slijtage en een grotere duurzaamheid.

Benieuwd naar onze collectie van B& C ? neem een kijkje in onze webshop voor de artikelen uit de B & C collectie of wilt u meer informatie over de bedrijfskleding van B & C? Wij maken graag een afsprak of neem contact op met onze klantenservice@mijnbedrijfskledingpartner of bel met 0182 517 242

Sweatshirts Dame En Heer 276 06 001 - mijnbedrijfskledingpartner
Bekijk

Sweatshirts

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19