Partnerships

geen sponsor, maar partner

Regelmatig wordt aan Mijnbedrijfskledingpartner gevraagd of wij willen sponsoren. Dat kan zijn voor een evenement, een bedrijf, vereniging of organisatie. Uiteraard is ons antwoord niet gelijk negatief en willen we daar graag over nadenken. Onze filosofie over sponsoring is dat het altijd van twee kanten moet komen. Degene die gesponsord wordt moet goed laten zien dat hij door ons gesponsord wordt. Graag werken wij samen met bedrijven of organisaties en zetten een partnership op zodat beiden verzekerd zijn van een bestendige samenwerking. Wij gaan graag met u in gesprek.

Samenloop voor Hoop Groene hart 21 en 22 juni 2019

mijnbedrijfskledingpartner - Bedrukking-ruglogo-samenloop-voor-hoop-Groene-hart-juni-2019-by-Mijn Bedrijfskleding Partner

Op 21 en 22 juni 2019 wordt de samenloop voor hoop gehouden in Gouda.
SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de SamenLoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.
Wij hebben het organisatiecomité voorzien van rode polo's zodat ze goed herkenbaar zijn

Meer over de Samenloop voor Hoop:

https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/zuid-holland/groene-hart/


Mijnbedrijfskledingpartner is partner van Roze jaar Gouda

Roze zaterdag 23 juni 2018 in Gouda
Gouda is een stad waar al eeuwenlang mensen uit alle windstreken zich vestigen. Een stad waar bekende historische personen de vrijheid vonden om zich te uiten, te doen waar zij in geloofden en hun denkbeelden te delen met de rest van de wereld.

De diversiteit die zo kenmerkend is voor Gouda, is ook waar de uitdaging ligt voor de stad en haar inwoners. De verschillen zijn groot en denkbeelden liggen soms ver uit elkaar. We zijn niet gelijk, maar wel elkaars gelijken. Samen werken aan het zichtbaar maken van deze diversiteit is de uitdaging die Gouda aangaat, met als hoogtepunt Roze Zaterdag 2018 op 23 juni. Wij zijn trots dat wij partner mogen zijn van dit grootse landelijk evenement.Zo zorgen wij voor de talloze vlaggen die de stad Gouda binnenkort zullen sieren. Ook hebben wij voor de herkenbaarheid het bestuur aangekleed met shoftsheljassen met logo voor en achterop. Daarnaast konden de bezoekers merchandise artikelen bestellen , zoals T shirts, caps en rugtasjes.

mijnbedrijfskledingpartner - 3 Mannen Met Softshelljas Voorzijde

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19