James Harvest Sportswear

mijnbedrijfskledingpartner - ames Harvest sportswear by Mijnbedrijfskledingpartner.jpg

De James Harvest Sportswear Collectie is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. Aan het ontwerp wordt bijzonder hard gewerkt. Zo blijven de kleren functioneel én in de mode. Uit ervaring blijkt dat bedrijven en organisaties die kwaliteit van essentieel onderdeel van hun marktcommunicatie beschouwen , zeer vaak kiezen voor James Harvest Sportswear
De collectie van James Harvest bestaat uit T-shirts en Tops, truien en sweaters, Jassen, Fleecejacks en bodywarmers .

De James Harvest Sportswear collectie omvat trendy, stijlvolle en comfortabele kleding die u bij MijnBedrijfskledingPartner kunt bestellen . De collectie van James Harvest biedt hemden, t-shirts, sweaters, jassen, shorts, tassen, fleece, bodywarmers in de meest uiteenlopende kleuren en technische stoffen zoals Lycra, Vent Air, Teflon, Cordura, enz.

James Harvest Sportswear is een compleet en hoog kwalitatief aanbod, volledig personaliseerbaar en gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’ stijl. Een uitrusting voor medewerkers om het kwaliteitsimago van uw bedrijf, organisatie, vereniging uit te dragen.

Het is en blijft de beste manier om een uitstekend imago te bezorgen. Bovendien geeft promotiekleding mensen het gevoel dat ze ergens bij horen, een soort van “wij-gevoel” dat bijdraagt tot de resultaten van uw team. Er zijn tal van redenen om te kiezen voor promotiekleding, kies daarom kleding van Printer Active Wear! De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje. Die uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het gevolg van een doordachte keuze van eenvoudige ontwerpen.

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19