De stoffen en materialen van Regatta

wat betekenen al die stoffen ?

De diverse stoffen die Regatta gebruikt

ISOTEX Stretch 10000
Isotex Stretch stoffen zijn waterdicht ademend en winddicht; het hydrophilic ademende systeem zorgt ervoor dat vocht van de binnenkant naar buiten kan. Ontwikkeld om je buiten comfortabel droog te houden terwijl de active fit stretch delen zorgen voor bewegingsvrijheid en comfort.

ISOTEX 15000
Isotex Stretch stoffen zijn waterdicht, ademend en winddicht; het hydrophilic ademende systeem zorgt ervoor dat vocht van de binnenkant naar buiten kan. Ontwikkeld om je buiten comfortabel droog te houden terwijl de active fi t stretch delen zorgen voor bewegingsvrijheid en comfort.

Isotex
Met een waterkolom van 3000mm is het product waterdicht terwijl het hydrophilic ademende systeem ervoor zorgt dat vocht van de binnenkant naar buiten kan.

ISOLITE
Een waterdichte en ademende, lichtgewicht stof die ontwikkeld is om je droog en comfortabel te houden in de buitenlucht. Isolite 5000 heeft een waterkolom van 5000 mm.

Hydrafort 5000
Hydrafort 5000Hydrafort 5000 is waterdicht en windbestendig en heeft een waterkolom van 5000 mm. Het biedt een betrouwbare bescherming tegen de elementen in de buitenlucht.

Hydrafort
De Hydrafort stof is zowel waterdicht als windbestendig en biedt betrouwbare bescherming tegen de elementen terwijl het ook de lichaamstemperatuur reguleert.

Water Repellent
Onze uitgebreide water afstotende behandeling houd je langer droog. Water druppels rollen van de stof af.

Softshell XPT
Waterafstotend en windbestendig om je warm en comfortabel te houden tijdens intensieve activiteit. Deze technologische doorbraak verschaft een verbeterd ademend vermogen. De lichtgewicht eigenschappen zorgen voor meer bewegingsvrijheid.

Softshell
Waterafstotend en windbestendig om je warm en comfortabel te houden tijdens intensieve inspanningen.

Softshell Stretch Light
Deze duurzaam waterafstotende buitenstof helpt om je langdurig droog te blijven, is sneldrogend om je tegen de wind te beschermen en is met fleece gevoerd voor comfort en warmte.

Extol Stretch
Regatta's warm gevoerde stretchstof technologie is ideaal voor intensieve buitensport activiteiten. De sneldrogende behandeling beschermt tegen invloed van regen en zorgt voor bescherming tegen de wind.

Coolweave
Gemaakt van 100% katoen. Deze stof zorgt voor luchtig draagcomfort en onttrekt de warmte van de huid vanwege de luchtstroomgeleidende constructie.

Coolweave Hybrid
Coolweave Hybrid stoffen bevatten een hoog percentage katoenvezels. De stof geeft een natuurlijk afkoelend effect op de huid en maakt het ideaal voor buitensporten.

Symmetry
Comfortabel en praktisch in het gebruik; perfect voor buitensporten. De anti-pill behandeling zorgt voor duurzaamheid en jaren plezier. Sneldrogend, makkelijk in het onderhoud en superzacht om extra comfort te kunnen garanderen.

Layerlite Fleece
Regatta layerlite biedt een alternatief op het standaard laagjes-systeem. Lichtgewicht warmte en comfort maar dan zonder het volume. Sneldrogend en makkelijk in het gebruik.

Thermal Balance Plus
Kent een hele goede warmte/gewicht verhouding, dus ideaal als laagjes systeem. De anti pill stof is duurzaam en zacht. Voert het transpiratievocht snel af , houd je comfortabel en beschermt tegen wind chill.

Thermoguard
Gemaakt van synthetische vezels die de lucht isoleren om je warm te houden in koude omstandigheden. Zachtaanvoelend en lichtgewicht waarbij de warmte gegarandeert wordt door de 'high-loft' isolatie. Sneldrogend en gemakkelijk in het onderhoud.

Warmloft
Geavanceerde synthetische isolatie met het gevoel van dons. Gemakkelijk, klein op te bergen en zacht aanvoelend zonder 'bulky'te zijn. Waterafstotend en sneldrogend om transpiratiegeur te voorkomen.


Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19