Werken met kinderen? Dan is eigen bedrijfskleding onmisbaar!

In de kinderopvang creëer je veiligheid, betrouwbaarheid en herkenbaarheid door gedrag en benadering, maar ook door het dragen van bedrijfskleding.

Werken met kinderen is ontzettend waardevol. In deze jaren wordt de basis gelegd voor de generatie van de toekomst. Dat doe je niet alleen, maar dat doe je met elkaar. Samen vormen jullie een veilige, vertrouwde en herkenbare omgeving voor de kinderen. Bijvoorbeeld in de kinderopvang, de buitenschoolse opvang, op school, maar ook incidenteel tijdens terugkerende evenementen. Veiligheid, betrouwbaarheid en herkenbaarheid creëer je uiteraard door gedrag en benadering, maar ook door het dragen van bedrijfskleding. Daarnaast is bedrijfskleding ook nog eens ontzettend praktisch.

Waarom bedrijfskleding als je werkt met kinderen?

Als je werkt met kinderen moet de kleding tegen een stootje (en zo nu en dan een knuffel) kunnen. Het wordt regelmatig gewassen, dus moet het mooi blijven. Functionaliteit, maar ook hygiëne zijn ontzettend belangrijk wanneer je werkt met kinderen. We noemden in de intro ook herkenbaarheid. Dat geldt niet alleen voor de begeleiding, maar ook voor de kinderen zelf. Bijvoorbeeld tijdens een dagje weg met de groep.

Daarnaast zorgt bedrijfskleding ook voor een gevoel van verbondenheid tussen werknemers. Zij zijn trots op de organisatie waar zij voor werken en stralen dat graag uit. Bedrijfskleding is daarom een heel goed middel om in te zetten in het kader van arbeidsmarktcommunicatie.

Bedrijfskleding laten bedrukken door Mijn Bedrijfskleding Partner

Ben jij op zoek naar bedrijfskleding voor de kinderopvang, buitenschoolse opvang, school of voor evenementen? Dan ben je bij Mijn Bedrijfskleding Partner aan het goede adres!

T-shirts
Veel scholen laten T-shirts bedrukken voor hun leerlingen. Zodra een kind naar school gaat krijgt het een schoolshirt en als het kind uit een maat is gegroeid kunnen de ouders het shirt ruilen voor een grotere maat. Deze shirts worden onder andere gebruikt tijdens sportdagen, een schoolreisje en de avondvierdaagse.

Hesjes
Deze zien we vaak in de kinderopvang. Zowel de kinderen als de begeleiders dragen allemaal een hesje. Zo zien anderen heel duidelijk dat jullie allemaal bij elkaar horen.

Sportkleding
Natuurlijk zijn jullie trots op jullie vereniging en jullie willen iedereen laten zien wie jullie zijn. Daarom laat je sportkleding drukken. Voor kinderen is het ook een vorm van trots. Zij zijn trots op hun club, het “wij-gevoel” versterkt hun gevoel van zelfvertrouwen en ze willen laten zien dat ze erbij horen.

Polo’s
Deze zien we ook op scholen in plaats van het T-shirt, maar zeer zeker ook bij de begeleiding. Op de polo staat dan de naam van de organisatie. Zo weten ouders en andere familieleden ook in één oogopslag welke medewerker bijvoorbeeld nieuw is.

Accessoires
Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Denk aan rugzakjes, petjes, en andere kleding zoals sweaters, longsleeves en vesten.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we adviseren je graag. Dan kunnen wij jullie ontzorgen terwijl jullie voor de kinderen zorgen.

Contact

mijnbedrijfskledingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnbedrijfskledingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19